Nationella riktlinjer för medicinsk uppföljning vid MMC och andra neuralrörsdefekter håller på att uppdateras!

Publicerad
2020-05-18 08:56:20
Uppdaterad
2020-05-18 08:56:49
Skribent
Martin Jägervall

Ingrid Olsson och Lena Westbom har tillsammans med en mängd medarbetare genom åren gjort ett mycket stort och gott arbete genom att ta fram och presentera “Nationella riktlinjer för medicinsk uppföljning vid MMC”, som finns i sin helhet på vår hemsida.

Nu har Ingrid och Lena fortsatt sitt arbete och utvecklar dokumentet till “Nationella riktlinjer för medicinsk uppföljning vid MMC och andra neuralrörsdefekter“. Förutom tillägg genomför man en omfattande revidering av det utmärkta dokumentet.

Dokumentet hittar Du på vår hemsida under rubriken “Vårdprogram”.

>>Länk till dokumentet<<<

Tack, Ingrid och Lena, för ett gediget och värdefullt arbete som vi alla har och kommer att ha en stor nytta av i vårt kliniska arbete!

forum Kommentarer

Kommentera