Om oss

Svensk Neuropediatrisk Förening är en sektion under Svenska Barnläkarföreningen, BLF. Fram till årsmötet i januari 2004 hette vi Svenska Barnläkarföreningens Sektion för Barn- och Ungdomsneurologi med Habilitering, men efter stadgeändring således nu Svensk Neuropediatrisk Förening.

Alla läkare med intresse för svensk neuropediatrik (barnneurologi, habilitering) är välkomna som medlemmar i föreningen. Årsavgiften är för närvarande 200 kronor plus 75 kronor för medlemskap i Nordisk Neuropediatrisk Förening.

Föreningens utbildningsdagar anordnas under två dagar i januari varje år, nästa gång den 21-22 Januari 2021. P g a rådande pandemi har utbildningsdagarna 2021 ställts in.

Har Du frågor kring Svensk Neuropediatrisk Förening, ta kontakt med Martin Jägervall, Webmaster.

access_time 2020-10-01 14:13:49