Får du inte våra nyhetsbrev via e-post trots att du är medlem i SNPF?

En del av våra medlemmar får inte våra medlemsbrev, som skickas ut då och då via e-post.

Det kan bero på tre saker:

1. Du har fyllt i någon ruta via Läkarförbundet där du avregistrerat dig från deras nyhetsbrev. Har du avregistrerat dig så innebär det att du inte heller får våra medlemsbrev. Vill du ha våra medlemsbrev i fortsättningen så måste du meddela Läkarförbundet att du inte längre vill vara avregistrerad.
  2. Du kan ha angivit en felaktig eller inaktuell mejladress, vilket du automatiskt sorteras bort i adresslistan. Kolla med Läkarförbundet att din adress är riktig.
  3. Det finns en tredje grupp där det är oklart varför du inte får våra medlemsbrev. Dom som tillhör den gruppen kommer att läggas in manuellt av mig och på så vis få medlemsbreven i fortsättningen. Det gäller Niklas, Anne-Berit, CG, Eva R, John, Erik S, Lina, Cecilia och Mattias.

2023-11-03 av Martin Jägervall