Program för höstens lunchföreläsningar finns på hemsidan

2022-04-25 21:49:07

Nu är det dags att notera höstens lunchföreläsningar (datum och ämnen) i almanackan!

Du hittar all information som du behöver för att kunna följa föreläsningarna genom att följa länken ”lunchföreläsningar” på vår hemsida.

Höstens program

7/9 — CIDP – kronisk inflammatorisk demyeliniserande polyneuropati, Rayomand Press, Neurolog, Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge

5/10 — Behandling med centralstimulantia till barn med neurologiska funktionsavvikelser. Sverre Wikström, barnneurolog, barnpsykiater, Barnkliniken Karlstad

9/11 — Deep Brain Stimulation. Kristina Forsblad Rosengren, barnneurolog. Akademiska Barnsjukhuset, Uppsala

7/12 — MS. Claes Malmström, neurolog, Sahlgrenska Universitetssjukhuset Göteborg

• Ser att det krävs inloggning till dagens webinar. Hur får man det?

Vikberg Martinez Eva

, 7 september, 2022 |
    • Hejsan
      Något har uppenbarligen hänt med sidan. Det skall inte vara lösenordsskyddat. Händer det igen, så är det samma lösenord som på våra lösenordsskyddade sidor, ”medlem”.

, 16 september, 2022 |
  • Har föreläsningarna varit lösenordsskyddade tidigare?
    Vad är det för lösenord?
    MVH
    Eva Åndell, barnneurolog Nyköping