Webbinarium med Försäkringskassan

Publicerad
2021-03-22 21:54:10
Skribent
Martin Jägervall

Meddelande från Försäkringskassan:

Merkostnadsersättningen – ska det behöva vara så svårt?

Vi vet att ni som finns nära föräldrar som ansöker om merkostnadsersättning  har många frågor och tankar. Den 10 maj klockan 15.00 kommer vi ha ett webbinarium där vi går igenom några delar vi märkt väcker frågor och ställer till problem för er och föräldrarna, ni kommer också kunna ställa frågor direkt till oss. Webbinariet är gratis och vi kommer hålla på ungefär 40 minuter. Vi kommer sända via webben så du behöver inget särskilt program eller licens för att vara med.

Vi hoppas du vill vara med och vi återkommer snart med mer detaljer om upplägget och länk till webbinariet.

 

forum Kommentarer

Kommentera