“Det sårbara barnet – biologiska och sociala aspekter” – barnneuropsykiatriska utbildningsdagar

Publicerad
2021-01-26 16:36:24
Uppdaterad
2021-01-27 11:52:13
Skribent
Martin Jägervall

Information om utbildningsdagar 8-9 mars 2021  – arrangerade av Sektionen för barnneuropsykiatri – med rubriken Det sårbara barnet – biologiska och sociala aspekter. Mycket i programmet är intressant för läkare och andra yrkeskategorier som arbetar med skolhälsovård – habilitering – neurologi.

Om du själv eller medarbetare längtar efter att höra föreläsningar och diskutera – bättre på nätet än inte alls – så skicka in anmälan snarast. Länk finns på http://www.barnneuropsyk.net/utbildningsdagar-2021/

Redan 7 februari måste arrangemanget avbokas, om det inte är tillräckligt många som visar intresse (tyvärr rätt mycket kostnader också för digitala möten).

forum Kommentarer

Kommentera