Information om neuropediatriska ”utbildningsveckan” januari 2018

Publicerad
2017-09-05 14:41:38
Skribent
Martin Jägervall

Nu är det höst och styrelsen har haft sitt första möte efter sommaren. Mycket fokus ligger så här års på våra utbildningsdagar, numer ”utbildningsvecka”, i januari. Här kommer en första blänkare som en aptitretare och för att du redan nu ska kunna boka av i almanackan.

Utbildningsdagarna hålls den 18-19 januari. Årets team är ”tonårens neurologi” och Ronny et al håller på att få till ett mycket intressant program. Programmet med information om hur du anmäler dig kommer att skickas till alla medlemmar i slutet av oktober 2017. Fest inplaneras torsdagskvällen, 18/1.

Som vanligt efterlyser vi postrar till vår lilla, men naggande goda, posterutställning. Pris utlovas i vanlig ordning till bästa poster. Posterutställare bjuds även på fredagslunch på Läkaresällskapet. En bra rutin är till exempel att nyblivna specialister presenterar sitt ST-arbete som en poster och på så vis möjliggör för oss andra att ta del av dina upptäckter.

Arbetsgrupperna kommer att ha möten på torsdag eftermiddag eller fredag förmiddag. Detaljerat schema kommer senare under hösten.

Kursen för blivande neuropediatriker anordnas den 15-16/1 med temat ”neurofarmakologi”. Information kommer senare i höst.

Som vanligt är det genetikmöte onsdagen den 17/1.

forum Kommentarer

Kommentera